zondag 24 december 2017

Hashflare Review

Hashflare is één van de bekendste en oudste cloudmining bedrijven in de geschiedenis van cryptocurrency. Bij dit Estlands bedrijf kun je speciale rekenkracht huren om verschillende cryptocurrency te minen. Het minen van cryptocurrency is onder andere noodzakelijk om transacties te valideren en te versturen. Dit wordt gedaan door computers met speciale hardware die 24 uur per dag 7 dagen in de week aanstaan. Deze computers doen verschillende wiskundige berekeningen en worden beloond met cryptocurrency. Het is voor particulieren bijna niet meer mogelijk om met eigen hardware te minen en hier winst mee te genereren. Gelukkig kunnen particulieren nu wel winst genereren door rekenkracht te huren voor 1 jaar en hoeven zij zich geen zorgen te maken over dure hardware, onderhoud en een hoge energierekening.

ONLIne CLOUDMINEN BIJ HASHFLARE.IO

Hashflare maakt het mogelijk dat iedereen die geïnteresseerd is in mining kan starten met minen. Normaal gesproken gaat hier een grote investering aan vooraf, zoals dure computerhardware en expertise op het gebied van mining. Dat is met de diensten van Hashflare verleden tijd. Je hoeft hier alleen maar de gewenste hashpower te selecteren je kunt direct starten met minen. De diensten van Hashflare zijn erg populair, omdat je met het huren van rekenkracht veel cryptocurrency kunt verdienen. In de meeste gevallen heb je zeer snel je investering eruit en is dat gene wat overblijft pure winst. Hashflare werkt vrijwel hetzelfde als Genesis Mining en beide dienstverleners zijn erg populair onder de cryptocurrency liefhebbers. Het fijne aan Hashflare is dat het geschikt is voor iedereen, ongeacht je budget. Uiteraard geldt hoe meer je investeert des te meer winst je genereert, maar je kunt in principe een SHA256 10 GH/s contract aanschaffen voor $1,50. Uiteraard zul je hier vrijwel niets mee verdienen, maar het investeren in Hashflare is voor iedere type investeerder weggelegd.
Momenteel kun je bij Hashflare volgens vijf verschillende algoritmen vier verschillende cryptocurrency minen.
Kan gemined worden met zowel het SHA256 algoritme als met het SCRYPT algortime. Bij het minen van Bitcoin wordt een maintenance fee gerekend. Let op: deze fee moet nog van de getoonde winsten in de Revenue Forecast afgetrokken worden. Beetje misleidend van Hashflare. Houd rekening met een variabele fee tussen de 20%~30%. Er wordt uiteraard uitbetaald in Bitcoin en de contracten zijn 1 jaar geldig. In tegenstelling tot de levenslange contracten van Genesis Mining zijn deze contracten dus een stuk minder rendabel. Hashflare heeft wel een groter voorraad dan Genesis Mining, dus je bent hier wel ervan verzekerd dat je hashpower kunt kopen.

Begin met hashflare

ONLINE MINING CONTRACT KOPEN BIJ HASHFLARE

In het menu onderdeel Buy Hashrate kun je gemakkelijk rekenkracht kopen om te beginnen met minen bij Hashflare. Laat je niet afschrikken door het woord contract; je huurt voor een afgesproken periode rekenkracht en het wordt daarna simpelweg stopgezet. Als je dus een contract aangaat voor 1 jaar dan wordt het contract automatisch na 365 dagen stopgezet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor kleine lettertjes of dat je contract stilzwijgend verlengd wordt. Als eerste moet je voor jezelf nagaan welke cryptocurrency je wilt gaan minen. Over het algemeen zijn de Bitcoin mining contracten het meest winstgevend, maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Bereken dus eerst goed voor jezelf welke contracten op het moment van aankopen het meest winstgevend zijn. 
Hashflare SHA256 Hashrate kopen
Verschuif de slider en geef zo aan hoeveel rekenkracht je wilt huren. De winstgevendheid van de contracten kun je berekenen via Coinwarz. Wij hebben onderaan de pagina ook een aantal rekenvoorbeelden gegeven op basis van de Bitcoin prijs en difficulty op 10 december 2017. De Bitcoin prijs is zeer volatiel en de difficulty is nooit hetzelfde, dus doe altijd je eigen berekening voordat je een contract aangaat. De difficulty geeft aan hoe moeilijk het is om de wiskundige berekeningen op te lossen om Bitcoin te minen. De difficulty kan omhoog, maar zeker ook omlaag gaan. Het is vrijwel zeker dat de difficuly in de toekomst, dus over 6 maanden, een stuk hoger zal liggen dan nu. Houd daarom ook rekening mee dat de berekeningen die je doet slechts een indicatie zijn en dat het afhankelijk is van vele factoren.
Als je de gewenste hashpower hebt uitgekozen dat past bij jouw budget dan kun je op Proceed klikken. Je ziet dat de hashpower is toegevoegd aan je winkelmandje en je ziet een overzicht van je aankoop. Je hebt hier de mogelijkheid om een Hashflare coupon in te vullen als je die hebt. Als wij een Hashflare kortingscode tegenkomen dan zullen wij deze op onze pagina plaatsen. Meestal rond de feestdagen stelt Hashflare een kortingscode beschikbaar voor haar klanten. Soms is dit in de vorm van een aanbieding en wordt de korting direct toegepast. 
Je hebt een aantal verschillende betaalmogelijkheden om je bestelling af te ronden. Voor ons Europeanen is het het makkelijkst om met cryptocurrency, creditcard of bankoverschrijving te betalen. Je kunt met Bitcoin of met EMC betalen en je bestelling voltooien. Als je nog niet beschikt over cryptocurrency dan kun je met een creditcard of bankoverschrijving betalen. Let op: als je kiest voor bankoverschrijving dan kan er 2 werkdagen overheen gaan voordat Hashflare je betaling heeft ontvangen. Als je al hashpower in het verleden hebt aangeschaft en tegoed hebt in je wallet dan kun je ook betalen vanuit je eigen balans. Zo kun je dus je winsten herinvesteren in het Hashflare programma. Dit doe je door op Reinvest te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten